Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Clear questions and runnable code
get the best and fastest answer
 
PerlMonks  

Re^2: wxperl + PAR::Packer + GUI not working

by alfoos (Initiate)
on Jul 08, 2011 at 19:31 UTC ( #913406=note: print w/replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: wxperl + PAR::Packer + GUI not working
in thread wxperl + PAR::Packer + GUI not working

Hi

I was able to fix my second issue by setting a gauge range.

Initially the gauge range was set to 0, and there was no issue when the script is run normally like 'perl script.pl', but in the exe format gauge will not move with the pulse function call. The gauge area shows nothing.

I set the gauge range to 100 after creating the object and now the gauge works, but it brought a new issue, the gauge style changed. If I run the script normally like 'perl script.pl', a small bar moves to and fro along the gauge area, but in the exe format bar first fills the entire gauge area and retrieves. I asked about it in the wxperl mailing list ( here ) and they said it could be due to an application manifest.

I will try to fix it and will post here if I get a solution. May be it will be a help for someone else.

Thank you for your valuable feedbacks Monks

"Experience is the child of thought, and thought is the child of action."
  • Comment on Re^2: wxperl + PAR::Packer + GUI not working

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://913406]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others musing on the Monastery: (11)
As of 2021-01-28 11:56 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?
    Notices?