Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
We don't bite newbies here... much
 
PerlMonks  

Re^3: Double Dot Stuffing

by BillKSmith (Monsignor)
on Oct 05, 2020 at 03:39 UTC ( #11122544=note: print w/replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^2: Double Dot Stuffing
in thread Double Dot Stuffing

It appears to me that a long line in the Entity object is just that - a long line. Only the display is word- wrapped. There is no issue with a line starting with a dot. If some 'upstream' software (or person) did the analogous word-wrap before the build, the object would indeed have two lines one of which might start with a period. In that case, your URL would contain a newline character right before the dot. If this does not describe the problem, please post code that builds two similar objects, one that is correct and one that is not.
Bill

Replies are listed 'Best First'.
Re^4: Double Dot Stuffing
by skazat (Chaplain) on Oct 05, 2020 at 17:13 UTC
    No, that doesn't describe my problem, but I encourage you to revisit my initial post ;)
    -skazat
      In your original post, you describe the workarounds you have attempted. These are unlikely to succeed (for the reasons you suggest). You really must identify the source of the problem. If you control it, fix it. If not, submit a bug report to the responsible people. (You probably will need a temporary workaround. This should be possible once you understand what is going on.)

      Allow me to guess at the structure of your application. It receives email from an external source, and somehow creates the "MIME Entity" object. This object is expected to contain a valid URL (part of a valid HTML link??). Your application tries to link to that URL. Sometimes that link fails. You believe that the URL is missing the required 'dot', but have not explained how you know it. If this is true, it is reasonable to suspect a problem with "dot stuffing". Your example has nothing to do with this. It is crafted such that the 'as_string' method word wraps the line at the dot. There is only one line and it does not start with a dot.

      The first thing you must determine is whether the original error occurred in sending, receiving, or processing the mail. It may be helpful if you could read an offending mail with a commercial email client. If that reads it correctly, you would know for sure that the mail was sent correctly. If not, it is highly likely that the mail was sent incorrectly.

      In my earlier posts, I was guessing that you extract the URL from the as_string output and that fails in special cases. Sorry I cannot offer more help.

      Bill

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Domain Nodelet?
Node Status?
node history
Node Type: note [id://11122544]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others meditating upon the Monastery: (3)
As of 2022-05-22 19:30 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?
    Do you prefer to work remotely?



    Results (81 votes). Check out past polls.

    Notices?